Психолого-педагогічні особливості емоційного вигорання педагогів - Н. В. Гордієнко (Освітній вимір, 2011)
У статті теоретично обґрунтовано особливості та передумови виникнення емоційного вигорання педагогів, а також фактори, які випливають на формування та розвиток даного явища.