Biography. centennial of academician Nikolay Blokhin (1912—1993) - Yu. A. Barsukov (Тазовая хирургия и онкология, 2015)
Brevis a natura nobis vita data est, at memoria bene redditж vitж est sempiterna.Marcus Tullius Cicero