Високоволокнистий сорт льону-довгунця ‘Есмань’ - Л. М. Кривошеєва; В. I. Чучвага; О. Ю. Йотка; І. В. Верещагін (Plant Varieties Studying and Protection, 2017)
Мета. Створити новий пізньостиглий високопродуктивний сорт льону-довгунця з високою якістю волокна.