Інструменти діяльності публічної адміністрації у сфері обігу персональних даних - N.T. Holovatskiy (Аналітично-порівняльне правознавство, 2024)
Дослідження інструментів діяльності публічної адміністрації в сучасних євроінтеграційних умовах держави України, стосується важливих питань захисту персональних даних. Україна, як країна-кандидат до членства в ЄС, зобов’язана привести своє законодавство та практику у відповідність до європейських стандартів.