АНАЛІЗ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ В КРИЗОВИХ УМОВАХ - Тетяна Вишня (Економіка та суспільство, 2023)
У даній статті проаналізовано кризовий стан промисловості України у військовий час та надано інформацію щодо дослідження основних її підгалузей. Основним завданням промисловості в короткостроковій і довгостроковій перспективах стоїть завдання не лише вижити, а й відновитися та створити умови для економічної інтеграції в європейський ринок. Розглянуто структуру споживання електроенергії, можливість відновлення та захисту енергооб’єктів, розвиток енергоефективності, підвищення власної енергонезалежності. Проведено аналіз завантаженості виробничих потужностей підприємств переробної промисловості за 2021-2023 роки. Розглянуто динаміку двох основних індикаторів ділових очікувань для промисловості: індикатора ділової впевненості та індикатора ділового клімату в промисловості за 2020-2023 рр.