تجزیه و تحلیل فضایى خوشه‏ بندى براساس الگوریتم ژنتیک - مهدی مدیری (اطلاعات جغرافیایی, 2009)
به منظور تجزیه و تحلیل فضایى خوشه ‏بندى، از اصول و مشخصه ‏هاى الگوریتم ‏هاى ژنتیکى استفاده مى‏ شود. مقاله حاضر روش جدید تجزیه و تحلیل فضایى خوشه ‏بندى براساس الگوریتم ژنتیکى را ارائه مى‏ نماید. نتایج تجربیات علمى و عملى نشان مى‏ دهد این روش مى‏ تواند مشخصه کلى توزیع را حفظ کرده و نتیجه مناسبى را اخذ نماید.