Tradition og modernisering på landet i Danmark 1660-1800. Oppositionsindlæg mod Steen Buscks disputats. - Søren Bitsch Christensen (Kulturstudier, 2012)
Introduktion til oppositionsindlæg mod Steen Buscks disputats.