بررسی رابطه ادراک دانشجویان پرستاری از محیط آموزشی بر میزان درگیری تحصیلی آنان در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سال تحصیلی 98-1397 - زهرا جعفری ، سعید مشتاقی ، کوروش زارع (Journal of Medical Education Development, 2021)
زمینه و هدف: محیط یادگیری نقش مهمی در فرایند یاددهی و یادگیری ایفا میکند. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر ادراک دانشجویان پرستاری از محیط یادگیری بر میزان درگیری تحصیلی آنان در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سال تحصیلی 98-1397 طراحی و اجرا شد.