Slava Ukraini! Kvinnors motstånd under Rysslands krig - Arve Hansen (Nordisk Østforum, 2024)
I boken Slava Ukraini! undersøker journalisten Lisa Bjurwald hvordan den russiske aggresjonskrigen oppleves av ukrainske kvinner, hva de tenker om nå- og framtid, og hvor de får sin styrke fra.