Критерії, показники та рівні сформованості правової культури майбутніх інженерів-педагогів - Світлана Вікторівна Соколова (Освітній вимір, 2013)
Соколова С. В. Критерії, показники та рівні сформованості правової культури майбутніх інженерів-педагогів.