Qualitative research in nursing - Advancing the humanistic imperative - A Botes (Health SA Gesondheid: Journal of Interdisciplinary Health Sciences, 1996)
Die boek spreek nie net die filosofiese dimentsies van kwalitatiewe navorsing aan nie, maar ook die metodologiese aspekte.