Sakarya Üniversitesi’ nde Laparoskopik Ürolojik Cerrahi: Başlangıç Deneyimlerimiz - Yavuz Tarık Atik; Hacı İbrahim Çimen; Burak Uysal; Fikret Halis; Ahmet Gökçe; Hasan Salih Sağlam (Sakarya Tıp Dergisi, 2018)
Amaç: Laparoskopik ürolojik cerrahideki başlangıç deneyimlerimizi değerlendirmek.