Kakovostno jezikovno izobraževanje v organizacijah - Darja Zorko Mencin (AS: Andragoška Spoznanja, 2003)
Avtorica v prispevku opredeljuje elemente kakovostnih storitev jezikovnega izobrazevanja, v raziskavi preverja hipoteze o temeljnih spremembah na podrocju ucenja tujih jezikov ter na koncu prispevka poda nekaj predlogov za izboljsanje jezikovnega izobrazevanja.