Klasa, etniczność i państwo w procesie tworzenia marginalności: Ponowne spojrzenie na obszary miejskiej relegacji - Loïc Wacquant (Studia Litteraria et Historica, 2017)
Class, ethnicity, and state in the making of marginality: Revisiting territories of urban relegation