Метаморфози визначення поняття покарання у міжнародному кримінальному праві - E.E. Kuzmin (Аналітично-порівняльне правознавство, 2024)
Статтю присвячено спробі узагальнення й систематизації попередніх міркувань стосовно окреслення первинних контурів т. зв. «взаємозалежності» внутрішнього змісту та конкретних формулювань і висловів, які зазвичай наразі прийнято використовувати для позначення поняття «покарання у міжнародному кримінальному праві».