Catalunya - Joan Vintró Castells; Vicenç Aguado i Cudolà; Esther Andreu i Fornós (Revista Catalana de Dret Públic, 2002)
Activitat legislativa del Parlament de Catalunya; Disposicions administratives de la Generalitat de Catalunya; Dictàmens del Consell Consultiu de la Generalitat de Catalunya