Problemi prostornog uredjenja privredno nedovoljno razvijenih područja Bosne i Hercegovine - Miloš D. Mišković (Dela, 1989)
Po sprejetih kriterijih ima 43,7 % teritorija Bosne in Hercegovine status ekonomsko nezadostno razvitega območja. Avtor prikazuje glavne probleme prostorske ureditve.