Radial kollateral arter perforatör bazlı propellar flep ile dirsek bölgesi rekonstrüksiyonu - İbrahim Tabakan; Cengiz Eser; Eyüphan Gencel; Erol KESİKTAŞ; Osman Metin YAVUZ (Cukurova Medical Journal, 2018)
-