Гарантії захисту персональних даних військовозобов'язаних під час їх використання в державних реєстрах для військового обліку - B.V. Boyko (Аналітично-порівняльне правознавство, 2023)
Вказано, що гарантії захисту персональних даних військовозобов'язаних - це система закріплених законодавством умов, принципів, правових та організаційних засобів, що забезпечують захист відомостей чи сукупності відомостей про особу-військовозобов'язаного, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована із метою реалізації такими особами конституційних прав та свобод у правовідносинах, що виникають під час мобілізаційної підготовки та/або мобілізації.