Sprawozdanie z konferencji „Słowiańszczyzna z ptasiej perspektywy", Poznań, 23–24 października 2017 - Katarzyna Trusewicz (Zoophilologica, 2018)
Katarzyna Trusewicz's report on the conference titled "Słowiańszczyzna z ptasiej perspektywy" organized in Poznań between October 23rd and 24th, 2017.