Семіологія інформації: естетичний аспект - J. Polulyakh (Епістемологічні дослідження у філософії, соціальних і політичних науках, 2012)
Специфіка естетичної інформації потребує усебічного розгляду. Аналіз семіотичних концепцій дозволяє виявити характеристики, які розглядаються як основні принципи функціонування естетичної інформації у сучасній науці: знаково-комунікативна структура, неоднозначність, автореференція.