بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و ردیابی سویه‌های مقاوم به متی‌سیلین (MRSA) در ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس عامل ورم ‌پستان گاوی در استان اصفهان - Sayed Asghar Havaei; Bahram Nasr Esfahani; Nafisehsadat Hoseini; Behnaz Assadbeigi (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2014)
مقدمه: استافیلوکوکوس اورئوس یکی از عوامل اصلی ایجاد ورم‌ پستان گاوی است. مقاومت برخی سویه‌های استافیلوکوکوس اورئوس به آنتی‌بیوتیک‌ها به خصوص متی‌سیلین، درمان عفونت ناشی از آن را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است. همچنین انتقال سویه‌های مقاوم به انسان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو، هدف این مطالعه، بررسی میزان شیوع ورم‌ پستان ناشی از استافیلوکوکوس اورئوس در گاوداری‌های استان اصفهان و تعیین الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی در این ایزوله‌ها بود.