RANKRAŠTINĖ KNYGA – ISTORIJOS ŠALTINIS: VIENO LDK KODEKSO ISTORIJA - RIMA CICĖNIENĖ (Knygotyra, 2014)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513, Vilnius, Lietuva El. paštas: ciceniene@mab.lt