Alkol/madde kullanım bozukluğu olan hastalarda laboratuvar parametrelerinin karşılaştırılması - Filiz Özsoy; Bahadır Demir (Genel Tıp Dergisi, 2021)
Amaç: Çalışmamızda alkol/madde kullanım bozukluğu (AMKB) tanılı hastalarda bazı laboratuvar parametrelerini hem birbirleri arasında hem de sağlıklı kontrol grubu ile karşılaştırarak incelemeyi amaçladık.