ОСОБЕННОСТИ ЭМОЦИОНАЛЬНОГО ИНТЕЛЛЕКТА СТУДЕНТОВ С РАЗЛИЧНЫМИ МОТИВАМИ АФФИЛИАЦИИ - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2010)
Articolul de faţă vizează procesul comunicării în care persoana îşi manifestă competenţa emoţională, prin care transmite semnale de afiliere. Deseori persoanele nu îşi pot dirija emoţiile, fiindu-le frică să intre în contact cu alţi oameni. O asemenea situaţie este cunoscută multor studenţi pentru care comunicarea iese în prim-plan. De aceea, anume pentru studenţi este relevantă şi importantă dezvoltarea inteligenţei emoţionale prin care poate fi dezvoltată şi tendinţa de afiliere, deoarece ei se află în etapa formării personale şi profesionale.