BERNARDO BRAZDŽIONIO MEMORIALINĖS BIBLIOTEKOS KNYGŲ PERIPETIJOS - JŪRATĖ IVANAUSKIENĖ (Knygotyra, 2015)
Maironio lietuvių literatūros muziejus Rotušės a. 13, LT-44279 Kaunas, Lietuva E. paštas: jurate.ivanauskiene@maironiomuziejus.lt