КИЇВСЬКА СТРАТЕГІЧНА НАСТУПАЛЬНА ОПЕРАЦІЯ (12 ЖОВТНЯ — 13 ЛИСТОПАДА 1943 Р.): ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ БРОНЕТАНКОВИХ І МЕХАНІЗОВАНИХ ВІЙСЬК - L. P. Kryvyzyuk; P. P. Tkachuk (Storìnki Istorìï, 2022)
Статтю присвячено визначенню ролі бронетанкових і механізованих військ під час Київської стратегічної наступальної операції Червоної армії.