Professor G.T.S. Eiselen - J. A. van Eeden (Koers : Bulletin for Christian Scholarship, 1960)
In 1957 het daar reeds, uit die penvan prof. J. Chr. Coetzee, ’n lewenskets verskyn van die man na wie deur sowel sy studente as sy junior kollegas met toegeneëntheid as prof Eisie verwys word.