Социально-технологические аспекты моделирования бихевиоральных гендерных стереотипов. Бихевиоралдық гендерлік стереотиптердің әлеуметтік технологиялық моделдеудің аспекттері - Z. V. Senuk (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2015)
В статье рассматривается социальная технология моделирования