Sposoby porozumiewała się i recepcja: Protagoniści, techniki i drogi dokumentu chrześcijańskiego (IV-VI wiek) (XXXII Dni Augustiańskie, Rzym, 8-10 V 2003) - Bazyli Degórski (Vox Patrum, 2003)
sprawozdanie