SEZÓNNOST V OSOBNÍ HROMADNÉ DOPRAVĚ - Kateřina Pojkarová (Perner’s Contacts, 2006)
Článek se podrobně věnuje čtvrtletním výkyvům, které je možné vypozorovat v jednotlivých druzích hromadné dopravy, a na konkrétních číslech z uplynulých let sezónnost dokazuje.