Sprawność fizyczna żołnierzy z województwa Zachodniopomorskiego = Physical fitness of soldiers from the province of Zachodniopomorskie - Błażej Stanisław Stankiewicz; Radosław Bożek (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Stankiewicz Błażej, Bożek Radosław. Sprawność fizyczna żołnierzy z województwa Zachodniopomorskiego = Physical fitness of soldiers from the province of Zachodniopomorskie. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(12):184-214. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.193030