TRAFiK KAZALARlNDA İNSAN FAI(.TÖRÜ - Ali TÜRKOGLU; Osman ELDOĞAN (Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 2002)

(untitled)
Bu çalışmada trafikte insan faktörü üzerinde durulmaya çalışılmıştır. Önce trafikte insanın önemi ve ekili parametreler üzerinde durulınuş, devamında ise konuyla ilgili olarak yapılnnş bir anket çalışması S"nuçları verilerek genel bir değerlendirıne yapılmıştır