Історико-географічні уявлення і національна ідентичність. Рецензія на монографію: Трубчанінов С. В. Конструювання національного простору: історико-географічні уявлення в українській науковій і суспільно-політичній думці 1830–1930-х рр.: Монографія. Кам’янецьПодільський: Оіюм, 2019. 480 с. - П. П Гай-Нижник (Український селянин, 2019)
На початку 2019 р побачила світ довгоочікувана монографія доцента Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Сергія Трубчанінова.