Етапна лапароскопічна тракційна орхіопексія за Shehata: перший досвід, технічні особливості, результати - K.Yu. Pashchenko; N.V. Roi (Хірургія дитячого віку, 2021)
Мета – оцінити результати запропонованої методики етапної лапароскопічної тракційної орхіопексії за Shehata на основі власного досвіду лікування дітей з абдомінальним крипторхізмом.