ВПРОВАДЖЕННЯ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ У ДІЯЛЬНІСТЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ - S. V. Penkov; V. V. Shendryk (Law and Safety, 2018)
Розглянуто сутність і перспективи використання сучасних інтернет-технологій в оперативно-розшуковій діяльності під час пошуку та використання інформації в інтересах правоохоронних органів. Охарактеризовано способи здобуття інформації в мережі Інтернет та застосування технологій обробки інформації за допомогою Big Data. Окреслено низку проблем, які мають бути вирішені для ефективного використання інформації, здобутою із глобальної мережі для вирішення завдань оперативно-розшукової діяльності.