Aspects of efficiency - nasrolah ghafari (مطالعات مدیریت بهبود و تحول, 1993)
بهره وری دارای مفهومی گسترده و فراگیری است. برای درک بهره وری و مفاهیم مرتبط با آن این مقاله در دو بخش عرضه می شود. در بخش اول سیر تطور بهره وری در طول زمان و مفهوم سطوح و معیارهای آن مرور می شود. در بخش دوم چگونگی دستیابی به بهره وری، تعیین معیارهای سنجش و روش های اندازه گیری آن در سطح یک شرکت مورد بررسی قرار می گیرد.