Використання критеріїв для оптимізації процесу маршрутизації елеваторного комплексу - M.P. Kundenko; V.A. Mardziavko; A.Yu Rudenko (Elektrotehnìka ta Elektroenergetika, 2024)
Мета роботи. Метою даної роботи є описання критеріїв оптимальності для визначення напрямку вирішення задачі оптимізації транспортно-технологічних маршрутів зернової продукції на елеваторному комплексі.