Leder - Ole Enge; Odin Fauskevåg; Henning Fjørtoft; Jan Arvid Haugan; Torunn Klemp; May Britt Postholm; Ela Sjøli; Christin Tønseth (Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis, 2018)
Merk: Denne artikkelen ble publisert i tidsskriftet FOU i praksis. Tidsskriftet skiftet navn til Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis i september 2019.