Конституційно-правові засади статусу особи: окремі аспекти - D.M. Byelov; M.V. Hromovchuk (Аналітично-порівняльне правознавство, 2021)
Стаття присвячена аналізу наукових підходів щодо визначення конституційно-правового статусу особи. Розкрито специфіку норми конституційного права України в контексті закріплення в ній базових положень конституційно-правового статусу людини і громадянина.