ЭМОЦИОНАЛЬНОЕ БЛАГОПОЛУЧИЕ РАБОТАЮЩИХ ЖЕНЩИН В СЕМЬ - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2009)
Pentru femei o carieră profesională de succes şi rolul ei în familie sunt la fel de importantе, ce adesea conduc la conflicte şi lipsă de armonie în relaţiile familiale. Femeile au tendinţa de a îmbina rolul de soţie, mamă şi profesionistă, dar se confruntă cu problema că responsabilitatea pentru casă şi familie uneori este pusă numai pe umerii ei. Aceasta a condus la faptul că femeia modernă, care alege o carieră profesională, trece printr-un complex de „dublă identitate”. În acest articol sunt analizate caracteristicile generale ale bunăstării emoţional-subiective a femeilor în relaţie cu satisfacţia în căsătorie.