Alternativy v praxi - Wolfgang J. Resch (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 1995)
Náplň příspěvku je probelmatika alternativních sankcí a jejich skutečného použití v praxi. Autor přitom používá metodu srovnávání těchto sankcí v trestním právu Nizozemí a Německa, a to zejména se zaměřením na mladistvé.