Jaunųjų mokslininkų konferencija - J. Ažubalis (Problemos, 2014)
1967 m. gruodžio 6–8 dienomis Vilniuje vyko antroji respublikinė jaunųjų mokslininkų konferencija, skirta Didžiosios Spalio socialistinės revoliucijos penkiasdešimtmečiui paminėti. Konferencijos visuomeninių mokslų skyriuje aktyviai dirbo filosofijos sekcija, joje buvo perskaityta 12 pranešimų. Pranešimus skaitė E. Krakauskas, V. Radvilavičius, B. Palubinskas, S. Venskevičius, P. Pečiūra, I. Ledas, K. Stoškus ir kiti.