Індивідуальна робота зі студентами оркестрової секції на факультеті мистецтв у класі основного та додаткового музичних інструментів - Георгій Олегович Білоненко; Іван Анатолійович Касілов; Євген Сергійович Корольков (Освітній вимір, 2016)
У статті розглянуто основні проблемні питання, які стосуються планування й організації навчального процесу під час проведення індивідуальних занять з основного та додаткового інструментів. Визначено та встановлено методичні шляхи щодо розв’язання проблемних ситуацій, які виникають під час засвоєння інструментальних дисциплін.