Postawy studentów wobec ChatGPT w edukacji - Agnieszka Franczyk; Anna Rajchel (Horyzonty Wychowania, 2024)
CEL NAUKOWY: Celem artykułu jest scharakteryzowanie postaw studentów wobec ChatGPT w edukacji.