Pratarmė - Vanda Aramavičiūtė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2016)
Devintame šio leidinio tome aptariamos aktualios ugdymo ir švietimo problemos, iškylančios XXI amžiaus pradžioje įvairių tipų mokykloms.