IMPACTUL CONSUMULUI SPORIT DE PROTEINE ASUPRA UNOR INDICI HEMATOLOGICI - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte reale si ale naturii, 2017)
Persoanele implicate în domeniul sportului trebuie să fie informate permanent despre factorii ce influențează rația alimentară, aportul alimentar, utilizarea substanțelor și a suplimentelor nutritive. În studiul experimental realizat a fost cercetat efectul unei doze crescute de proteine din soia asupra unor indici hematologici la organismul animal.