ПРИНЦИП РОБОТИ ЧАСТОТНОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА - К. А. Соколова (Автоматизация технологических и бизнес-процессов, 2014)
Дана стаття присвячена ознайомленню з поняттям «Частотний перетворювач». Так само в даній статті описуються принцип роботі частотного перетворювача.