Razlozi za određivanje pritvora u krivičnoprocesnom zakonodavstvu Republike Srbije uz osvrt na praksu domaćih sudova i Evropskog suda za ljudska prava - Matijašević-Obradović Jelena; Joksić Ivan (Војно дело, 2019)
nema