Forord - Tanja Miller (Cepra-Striben, 2014)
Dette temanummer har som omdrejningspunkt eksamen – eksamen i forskellige uddannelsesmæssige kontekster. Eksamen synes at være et vigtigt element i alle formelle uddannelser – måske det vigtigste træk ved formelle uddannelser. Temanummeret har som fokus at eksamensform og eksamensindhold følger udviklingen af uddannelserne og at bestræbelser på at reformere denne specifikke del af uddannelserne har sine helt egne udfordringer.